Δραστηριότητες

Η Σάρτη προσφέρει πλήθος εναλλακτικών μορφών διασκέδασης και ψυχαγωγίας για ανθρώπους με ετερόκλητα γούστα και επιθυμίες!

Υγεία και Ευεξία

Ένα απαλό, χαλαρωτικό μασάζ σώματος είναι ότι πρέπει κατά την διάρκεια των διακοπών. Στο Cocoon Hotel μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε επαγγελματικές υπηρεσίες στο δωμάτιό σας, από πιστοποιημένους φυσιοθεραπευτές που χρησιμοποιούν τις τελευταίες μεθόδους και τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα θεραπευτικό μασάζ προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες και αφήστε το άγχος και την ένταση πίσω. Υποσχόμαστε να κάνουμε τη διαμονή σας εδώ αξέχαστη!

Βόλτα με μουλάρια

Μία από τις πιο αξέχαστες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στη Σάρτη είναι η βόλτα πάνω σε ένα μουλάρι. Αφού περάσετε την μέρα σας στην παραλία κάτω από τον λαμπερό ελληνικό ήλιο, δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό: μια χαλαρωτική βόλτα με μουλάρια και την βοήθεια πολύπειρων ξεναγών! Είναι ο τέλειος τρόπος να εξερευνήσετε την περιοχή και να χαθείτε στη μοναδική ομορφιά της φύσης.

Θαλάσσια αθλήματα

Όσοι είστε πιο τολμηροί, στην παραλία της Σάρτης θα έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε εξοπλισμό και να δοκιμάσετε διάφορα θαλάσσια αθλήματα όπως windsurfing, ιστιοπλοΐα, jet ski, κ.α. Αν νιώθετε σαν στο σπίτι σας μέσα στο νερό τότε σίγουρα τα θαλάσσια αθλήματα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε!

Ψάρεμα

Οι λάτρεις του ψαρέματος δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! Τα νερά της Σάρτης έχουν μεγάλη ποικιλία ψαριών και πολλά βολικά σημεία για να ρίξετε το καλάμι σας. Θα είναι εύκολο να μπορέσετε να βρείτε μαγαζιά με σχετικό εξοπλισμό, καθώς τόσο οι επισκέπτες όσο και οι ντόπιοι περνούν συχνά τον χρόνο τους ψαρεύοντας.

Πεζοπορία

Αν αγαπάτε τη φύση τότε μην παραλείψετε την πεζοπορία στις απολαυστικές διαδρομές γύρω από τη Σάρτη. Περπατήστε μέσα στο πευκοδάσος ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την υπέροχη θέα προς τα νερά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Υπάρχουν διάφορες διαδρομές διαφορετικής δυσκολίας και ο καλύτερος τρόπος να βρείτε ποιά σας ταιριάζει είναι να προμηθεύτειτε κάποιον σχετικό χάρτη από τα καταστήματα της περιοχής.